Skip to main content

Prodaja osebnega avtomobila

By 18 avgusta, 20214 septembra, 2021Uncategorized

Prodaja osebnega avtomobila

Prodaja osebnega avtomobila.

 

Prodaja osebnega avtomobila za gotovino. Ali se vam mudi s prodajo osebnega avta? Kontaktirajte naše podjetje saj kupujemo vse vrste osebnih vozil. Lastnikom rabljenih avtov ponujamo hitri takojšen odkup avtomobila, ne glede na znamko avta. Kupujemo avte vozne registrirane in neregistrirane vozne, ki jim je potekla registracija in potrebujejo tehnični pregled. Ukvarjamo se tudi z odkupom totalk, poškodovanih ter karamboliranih avtomobilov. Odkup novejših vozil pick up.

Katere osebne avtomobile kupujete?

 

Prodaja osebnega avtomobila lahko opravite pri nas, saj kupujemo prav vse vrste osebnih vozil. Od vas bi kupili karavana ali enoprostorca. Kupujemo vse znamke terenskih vozil in kombilimuzin. Gotovinski odkup nudimo za limuzine in SUV vozila. Vozila pick-up nam pridejo tudi v poštev za odkup, tako da nam lahko prodate tudi starejše avte. Nudimo pa tudi odkup kabrioletov in vozil coupe.

Ali odkupite tudi osebna vozila od podjetij?

 

Prodaja osebnega avtomobila se lahko poslužijo tudi podjetja. Ali kupite tudi slabo ohranjen služben avto? Od podjetij kupujemo vsa službena vozila, ne glede na stanje avta. Nudimo odkup osebnega avta, ki ima veliko prevoženih kilometrov registriranega ali neregistriranega. Odkup službenega avta nudimo tako za kombije, dostavnike, terence in osebna vozila ki so v lasti podjetij. Ukvarjamo se z odkupom srednje ter slabo ohranjenih avtomobilov vseh starosti voznih in nevoznih. Vodje voznih parkov v podjetjih pokličite nas in takoj prodajte služben avto brez stroškov in reklamacij. Odkup novejših ohranjenih službenih vozil od podjetij. In vozil z veliko prevoženih kilometrov. Takojšne plačilo na transakcijski račun.

Koliko stare avte kupujete? Ali imate omejitve glede starosti vozila?

 

Prodaja osebnega avtomobila za lastnike avta ni omejana na starost vozila. Kupujemo avte vseh starosti za nadaljno prodajo, avtoodpad ali razgradnjo. Tako da pri odkupu starega avta po letniku ni omejitve. Kupimo vsak rabljen star avto. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev za prodajo vašega starega vozila ne glede na starost. Za vsa neregistrirana in nevozna vozila poskrbimo za brezplačni odvoz z avtovleko.

Imam avto v okvari? Ali kupite tudi pokvarjena starejša vozila?

 

Prodaja osebnega avtomobila se lahko izvrši tudi za pokvarjen novejši ali starejši avto. Prodate nam lahko tudi totalno pokvarjene avte, ki jim je odpovedala turbina ali ročni ali avtomatski menjalnik. Ponudite nam v odkup tudi avte, ki jim je odpovedal motor in je potrebna menjavo mašine. Odkup vseh vrst okvar, ki se lahko zgodijo pri rabljenemu avtu.

Prodaja osebnega avtomobila je zelo preprosta, če pokličete ali pišete podjetju Odkup vozil, Gregor Škulj s.p. Uredili vam bomo vse formalnosti pri odkupa in prodaji vozila. Korektne cenitve in takojšen odkup in cenitev rabljenih vozil.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

    prodaja osebnega avtomobila
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev