Skip to main content

Električni avto kupim

By 18 oktobra, 2021Uncategorized

Električni avto kupim

Električni avto kupim. Plačilo takoj.

 

Električni avto kupim. Smo v obdobju elektifikacije prometa, tako da počasi prihajajo električna vozila. Pri menjavi iz klasičnih avtov na električne avte je naše podjetje Odkup vozil, Gregor Škulj s.p pravi naslov, da odkupi vaš stari avto. Z masovno elektrifikacijo avtomobilov se pojavi na trgu dosti starih klasičnih vozil. Vsak lastnik ki kupuje avto na elektriko ima verjetno za prodat bencinski ali dieselski avto.Tako da vam pri menjavi avta priskočimo na pomoč in takoj odkupimo vaš rabljen starejši ali novejši avtomobil ki ima motor z noranjim izgorevanjem.

Imam električni avto za prodat. Ali kupujete taka vozila?

 

Električni avto kupim novejši ali starejši za gotovino. Ponujamo vam odkup vseh električnih voznih vozil v vseh stanjih. Kupujemo dobro ohranjene osebne, terenske ali dostavne avte ki jih poganja elektrika. Ponudite nam v odkup tudi vozila višjega cenovnega razreda in avtomobile ki imajo že delno izrabljeno baterijo. Kupujemo tudi srednje ali slabo ohranjene avtomobile potrebne popravil, čiščenja ali generalnega servisa.

Ali kupujete tudi pokvarjene avte na elektriko?

 

Električni avto kupim tudi v okvari ali z okvaro. Ponujamo vam odkup vozila, ki ima okvarjen pogonski električni sklop ter avte ki imajo popolno odpoved pogonske baterije. Odkupimo vozila, ki imajo uničeno baterijo ali pa napako na elektromotorju  v celoti s takojšni plačilom ter prenosom lastništva. Kupili bi tudi avto ki ima raznorazne okvare ali poškodbe na karoseriji ali laku. Kupujemo tudi neizpravne avte ki ne opravijo tehničnega pregleda.

Ali bi vi kupili poškodovan ali karamboliran električni avto?

 

Električni avto kupim tudi poškodovan ali karamboliran takoj za gotovino. Odkupujemo razbita vozila za nadaljno prodajo ali popravilo. Se pa tudi ukvarjamo z odkupom totalk v celoti, ki so primerna samo za nadamestne dele. Če pa imate avtomobil na elektriko, ki je že izrabljen ali iztrošen pa ga lahko tudi ponudite nam v odkup. Saj kupujemo prav vse stare uničene in neuporabne avtomobile za razgradnjo ali reciklažo. Pri nas pa lahko oddate na avtoodpad, tudi starejši neregistriran nevozen neuporaben avto.

Nudimo odkup vseh električnih vozil v vseh stanjih celih voznih, rabljenih nevoznih in vozil v okvari. Poskrbimo za takojšne plačilo, prepis in brezplačni odvoz.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

    električni avto kupim
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev