Skip to main content

Ponudba za odkup vozila

By 14 decembra, 202121 januarja, 2022Uncategorized

Ponudba za odkup vozila

Ponudba za odkup vozila.

 

Ponudba za odkup vozila. Želite prodati rabljeno vozilo? Ali potrebujete gotovino? Najhitrejši in najenostavnejši način je da se odločite in nam ponudite avto v odkup. Vaša naloga je, da nas kontaktirajte preko telefona ali maila in nam na kratko predstavite vaše vozilo. Obiskali vas bomo na dogovorjeni lokaciji in si ogledali vaše vozilo, ter vam na podlagi videnega ponudili pošteno odkupno ceno. Ponudba je za vas popolnima nezavejujoča. V kolikor se boste s ponudbo strinjali, se bomo dogovorili za odkup. Delujemo in odkupujemo na področju celotne Slovenije.

Kakšna vozila vam lahko ponudimo v odkup?

 

Odkup vozila preko našega podjetja je odlična izbira, kadar se mudi s prodajo in ne želite sami prodajati vaš rabljen avtomobil. V odkup lahko ponudite prav vsa vozna in nevozna vozila, vseh letnikov ne glede na starost in stanje. Prodate pa na lahko prav vsak rabljen avto, ne glede na ohranjenost, znamko in letnik. Odkupujemo različne tipe avtov, ki imajo različne nivoje dodatne opreme. Ponudite nam v odkup rabljene avte vseh motorjev ( diesel, bencin, hibrid, priključni hibrid ali elektrika). Odkupili bi avto od nižje do višje vrednosti. Odkupimo tudi totalke, vozila v okvari ter poškodovana in karambolirana vozila v celoti za popravilo ali nadomestne dele.

Kako poteka odkup?

 

Ponudba za odkup vozila se izvaja v treh korakih. Ogled in cenitev. Vozilo si ogledamo na vašem domu in ocenimo vrednost vozila. Oddamo ponudbo za odkup. Na podlagi cenitve vam ponudimo dolčen odkupni znesek za vaš avtomobil. Prepis vozila in izplačilo. Pred prepisom izplačamo dogovorjen znesek v gotovinI ali preko ttr-ja ter prepišemo vozilo na naše podjetje.

Ali odkupujete tudi terence in dostavnike?

 

Ponudba za odkup vozila zajema tudi odkup terenskih vozil, ter lahkih dostavnih vozil. Terenci, kombiji ter dostavniki so lahko v lasti podjetij, društev ali posameznikov. Tako da smo pripravljeni dati tudi ponudbo za slabo, srednje ter dobro hranjen kombi avto, ki je v družinski lasti. Prodajte dostavno furgon vozilo, terensko vozilo ali potniški kombi za denar, takoj brez kasnejših reklamacij s takojšnim prenosom lastništva.

Če ne želite sami prodajati vaš rabljen avto, nas pokličite. Saj naše podjetje ponuja takojšen odkup in plačilo vozil na terenu s takojšnim prenosom lastništva.

Tako da se vam ni potrebno ukvarjati s lastno prodajo ali z raznoraznimi preprodajalci, ki so nesramni, izsiljujejo in kličejo ob neprimernih urah. Skratka kontaktirajte nas in v najkrajšem možnem času imate stari avto prodan za gotovino.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

    Ponudba za odkup vozila
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev