Skip to main content

Hitro prodaj avtomobil

By 22 maja, 2022Uncategorized

Hitro prodaj avtomobil

Hitro prodaj avtomobil.

 

Hitro prodaj avtomobil. Prodaja vašega rabljenega avtomobila je lahko izredno lahka ali zelo težka naloga. Vse je odvisno od vas, kako se lotite prodaje in ali ste se sami pripravljeni ukvarjat z prodajo vašega rabljenega avtomobila preko avto oglasa na spletu. Vse več lastnikov vozil ne želijo ali pa ne morejo sami prodajati avta in imeti stika z morebitnimi kupci in nesramnimi preprodajalci. Ker razumemo da imajo lastniki avtov vsak dan manj prostega časa, smo vam pripravili opcijo takojšnega odkupa vašega vozila za gotovino. To varianto da star avto odkupi trgovec uporablja v zadnjem času že skoraj polovica lastnikov starejših ali novejših vozil.

Ali mora biti avto očiščen da ga vi odkupite?

 

Pri prodaji avtomobila našemu podjetju, ni potrebno avto čistiti ali prati in pripravljati za prodajo. Pri nas razumemo hitri način življena in prav v ta namem smo pripravljeni gotovinsko odkupiti vaš avto v prvotnem stanju. Tako da ni potrebno avta pred prodajo in ogledom sesati in polirati. Vaša naloga je samo da nas obvestite, da imate avto za prodat. Za vse ostalo bomo poskrbeli mi. Kupujemo avtomobile ki so v vsakdanji uporabi, tako da po ogledu in odkupu avta samo izpraznite vaše osebne stvari ki jih imate v avtu. Smo popolnoma prilagodljivi pri odkupu avta in se popolnoma prilagodimu lastniku ali uporabniku vozila.

Ste za hitro prodajo vašega rabljenega avta?

 

Brez dvoma boste vozilo najhitreje prodali pri avto-hišah in preprodajalcih vozil. Mogoče boste prejeli malenkost manj denarja, kot bi ga prejeli če bi sami prodajali avto več mesecev. Pri prodaji avta avtotrgovcu je pa prednost da dobite gotovino takoj na roke ali na osebni račun. Prednosti prodaje trgovcu so naslednje. Trgovec pride na brezlačni ogled vozila na vaš dom ali v vaše podjetje. Odkup vozila se opravi na licu mesta in ni potrebno avta pripravljat za prodajo. Avto hiša poskrbi za prenos lastništva in vozilo po zaključku prodaje in odkupa brezplačno odpelje na deponijo ali lokacijo podjetja ki izvaja odkup vozil.

Ali vam lahko pripeljemo v odkup avto z napakami?

 

Hitro prodaj avtomobil tudi z napakami, hibami ali v neizpravnem stanju. Odkupimo tudi nedelujoča in tehnično nebrezhibna vozila za odpis ali popravilo. Prav tako smo pripravljeni odkupiti pokvarjen avto, totalka razbit ali pa poškodovan delno vozen avto. Imetniku vozila gremo na roko, tako da ni potrebe si delati dodatnih stroškov pred prodajo, ampak samo pokličite nas in v trenutku imate avto prodan za gotovino.

Smo lastniki srednje ohranjenega avta in ga ne mislimo popravljati in barvati pred prodajo. Ali kupujete avte v prvotnem stanju?

 

Hitro prodaj avto je namenjem prav lastnikom vozil, ki ne želiji sami prodajat in se ukvarjat z dolgotrajno prodaja avta preko intrneta. Lastniki avtov želijo avto prodati v istem stanju kot ga uporabljajo vsakodnevno. To se pravi brez popravil, ličenja in čiščenja. Ker je prosti čas predragocen da bi prali, polirali in sesali avto pred prodajo, se raje odločijo da avto dajo v odkup podjetju Odkup vozil, Gregor Škulj s.p.

Pokličite nas na 040 127-873 in bomo takoj prišli k vam na dom odkupit vaš rabljen avto za gotovino. Nudimo odkup tudi zanemarjenih vizuelno slabih vozil, ki niso umazana in niso očišcena. Za čiščenje notranjosti avta in odpravljanje napak na motorju ali karoseriji bomo poskrbeli mi. Prodajte nam vaš zanemarjen avto potreben raznoraznih popravil.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

    hitro prodaj avtomobil
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev