Skip to main content

Izvažamo avtomobile

By 21 januarja, 202425 januarja, 2024Uncategorized

Izvažamo avtomobile

Izvažamo avtomobile

 

Izvažamo avtomobile. Ukvarjamo se z izvozom starih vozil v tujino. Nudimo gotovinski odkup srednje ter slabše ohranjenih osebnih, dostavnih ter terenskih avtomobilov od posameznikov ali od podjetij. Avtomobile, kombije in terence kupujemo na slovenskem trgu in jih nato izvozimo v tujino, največkrat v države bivše Jugoslavije.

Koliko stari avti so primerni za izvoz, da jih še odkupite in izvozite?

Izvažamo avtomobile na trge bivše Jugoslavije in v druge države v Evropski uniji. Smo specializirani za izvoz vozil v Srbijo, Makedonijo ter Bosno in Hercegovino. Seveda pa izvažamo tudi na Madžarsko, Romunijo ter Bolgarijo. Avti naj bi bili od letnika 2005 dalje in so lahko registrirani ali neregistrirani vozni ali nevozni. V poštev pa nam pridejo tudi vozila v okvari z manjšo ali večjo napako. Odkupimo tudi avte, ki ne opravijo tehničnega pregleda zaradi pomankljivosti, napak ali pa zaradi prevelikih izpustov, ki so nad mejo dovoljenega. Kupimo tudi avte, ki imajo znake rjavine na blatnikih, pragovih oziroma na karoseriji.  Izvozimo tudi stare avte, ki imajo prerjaveto podvozje in so delno pogojno vozni.

 

Katere so prednosti da star avto, ki ima že kar dosti prevoženih kilometrov in je v srednjem stanju, prodam vašemu podjetju da gre potem naprej v tujino?

 

Izvažamo avtomobile ki so starejši, obrabljeni zaradi starosti, ki so v slabem ali srednjem stanju. Prednosti prodaje avta v izvoz so sledeče. Avto prodate po sistemu VIDENO-KUPLJENO BREZ GARANCIJE  IN BREZ KAKRŠNIHKOLI REKLAMACIJ. Prodate nam lahko vozilo v srednjem ter slabšem stanju in avto potreben mehaničnih popravil. Odkupujemo tudi rabljene osebne ali dostavne avtomobile ki so potolčeni in podrsani, ter potrebujejo kleparsko ali ličarsko popravilo.

Velika prednost prodaje avta v izvoz je, da lahko odkupimo in izvozimo tudi avtomobil, ki ima veliko prevoženih kilometrov in se s tem izognete, da bi domači kupci kupili in prevrteli kilometre nazaj ter avto preprodajali na slovenskem trgu. Prodaja avta z nerealnimi zmanjšanimi prevoženimi kilometri  je kaznivo dejanje, ki se lahko konča na sodišču kar pa je velikokrat zelo drag in mučen postopek. V našem podjetju odsvetujemo reševanje avtomobilskih sporov preko sodišča. Če pride do spora ali nesoglasja na relaciji kupec-prodajalec, je bolje da obe strani malo popustita in najdeta skupno rešitev brez odvetnikov in sodišča.

Še ena velika prednost izvoza je, da vozila ni potrebno pripravljati za prodajo(čistiti, prati, polirati ali sesati), ter oglaševati na raznih portalih ali avtooglasih, ampak samo pokličite 040 127-873 in avto imate v hipu prodan.

 

Slabosti pri prodaji vozila v izvoz preko našega podjetja ni.

Ne komplicirajte če se vašemu avtu bliža potek registracije in tehnični pregled. Ne delajte si stroškov s popravil, da bo vaš rabljen star avto naredil tehnični pregled, ampak ga raje takoj prodajte za gotovino. Prodajte avto brez garancije in kasnejših reklamacij v izvoz in problem starega neizpravnega avta je v trenutku rešen. Takojšno plačilo, prepis in brezplačen odvoz.

 

 

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

  izvažamo avtomobile
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev