Skip to main content

Toyota avto kupim

By 27 marca, 202428 marca, 2024Uncategorized

Toyota avto kupim

Toyota avto kupim.

 

Toyota avto kupim. Kupujemo najzaneslivejše avtomobile in terence japonskega proizvajalca vozil znamke Toyota. Če vozite to znamko vozila in razmišljate o menjavi, prodaji ali oddaji vozila v razgradnjo je naša ekipa, ki nudi odkup vozil na terenu najboljša rešitev za hitro prodajo avtomobila. Za lastnike ali uporabnike vozil Toyota smo pripravili prav posebno ponudbo za odkup avtomobilov, saj odkupujemo prav vsa vozila ne glede na splošno stanje, starost, prevožene kilometre ter ohranjenost. Odkupimo tudi nevozen avto v okvari in vozilo v slabem ali srednjem stanju. Nudimo takojšni odkup klasičnih modelov Toyota, kot so Yaris, Corolla, Auris in RAV4. Če pa ste lastnik starejše Carine, Tercel ali pa modela Starlet pa nas tudi pokličite, saj odkupujemo tudi tako stara vozila za izvoz v Afriko.

Koliko stare avte Toyota pa vi še odkupite?

Toyota avto kupim vam nudi odkup vseh vozil od letnika 1990 dalje. Tukaj vam je omogočeno da na spletni strani oddate povpraševanje za prav vsak star avto, terenec ali vozilo pick up in da ga takoj prodate za gotovino. Kupujemo vozne kot nevozne avtomobile, ki so lahko izven registracije s potečenim tehničnim pregledom. Odkupimo vozila Avensis, Avensis Verso, Corolla Verso in Toyota Aygo. Če pa ste lastnik starega avta Previa, Hiace ali Picnic pa se bomo tudi dogovorili in odkupili, ter tako staro vozilo tudi izvozili v tujino.

 

Ali vas zanima tudi odkup novejših vozil, ki so odlično ohranjena?

 

Toyota avto kupim ponuja odkup novejših generacij vozil Toyota, ki so odlično ohranjena redno vzdrževana ter redno servisirana na pooblaščenih servisih s servisno knjigo. Za novejše nepoškodovane avtomobile in terenske avte, smo vam pripravljeni ponuditi zelo dobro odkupno ceno. Kupujemo terence modela Land Cruiser, C-HR in Highlander. Odkup novejših modelov vozil modela Yaris, Yaris Cross, Corolla Cross in Aygo X pa lahko opravimo tudi pri vas doma ali pa se vam lokacijsko in terminsko prilagodimo, tako da bo odkup avta čim hitrejši in brez stresa.

V našem podjetju nudimo tudi odkup terenskih vozil in pick up avtomobilov modela Hilux in bZ4A. Če pa ste lastnik vozila Toyota, ki ima hybridni pogon pa smo tudi zainteresirani za odkup vašega hibridnega avta Prius.

Nudimo pa tudi odkup kombijev in enoprostornih vozil modela Proace,Proace City Verso in Proace Verso.

Prednosti prodaje avta Toyota podjetju Odkup vozil, Gregor Škulj s.p so sledeče. Odkupimo prav vsako vozilo Toyota, ki je za nas cenovno sprejemljivo. Ni potrebno avto pripravljati za prodajo, oglašati na spletu, čistita, prati, polirati in barvati. Če pa je vozilo podrsano ali pa če se lušči lak na vozilu, pa smo tudi kupci avta. Kupujemo tudi vozila poškodovana od toče in vozila ki potrebujejo kleparsko ali ličarsko popravilo.

Pred prodajo avto preko avtooglasa ali prodaje vašega rabljenega avtomobila avtotrgovcu ali pooblaščenemu trgovcu Toyota po sistemi staro za novo ali staro za staro, preverite dejansko vrednost vozila. Velikokrat vam lahko ponudimo boljšo odkupno ceno, kot jo vam ponudijo v avtotrgovini ali pri pooblaščenem trgovcu.

Preverite dejansko vrednost vaše Toyote na 040 127-873.

Po dogovoru pa odkupimo tudi nevozno poškodovano ali karambolirano vozilo. Lahko pa tudi odkupimo totalno razbito vozilo ocenjeno iz strani zavarovalnice kot totalna škoda ali totalka. Brezplačni  odvoz, gotovinsko plačilo ter takojšen prepis zagotovljen.

 

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

  toyota avto kupim
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev