Skip to main content

Odkup vozil Maribor

By 1 maja, 202415 maja, 2024Uncategorized

Odkup vozil Maribor

Odkup vozil Maribor.

 

Odkup vozil Maribor. Naše podjetje se ukvarja z odkupom novejših in starejših voznih, nevoznih ter pokvarjenih vozil. Delujemo po celi Štajerski, Mariboru in širši okolici Maribora. Našim strankam se popolnoma prilagodimo glede lokacije in ure ogleda rabljenega avtomobila, kombija ali terenca. Tako da pridemo tudi k vam na dom ali pa v vašo službo in hitro opravimo brezplačno cenitev vašega osebnega, terenskega ali dostavnega vozila. Takoj po ogledu vam ponudimo korektno odkupno ceno vozila, tako da se potem vi kot lastnik ali uporabnik vozila sami odločite če je za vas naša zavezujoča ponudba sprejemljiva. Če je odgovor pozitiven, potem vam naš ponujeni odkupni znesek takoj plačamo v gotovini. Pri višjih zneskih pa vam takoj nakažemo kupnino na vaš transakcijski račun preko banke. Ko imate stredstva na računu, pa takoj opravimo prepis vozila in brezplačno odpeljemo vozilo. Če je vozilo nevozno, razbito ali v okvari pa stroške odvoza z avtovleko v celoti krije naše podjetje.

Na katerih lokacijah Maribora opravljate brezplačne oglede in cenitve vozil ?

Odkup vozil Maribor se izvaja v mestni občini Maribor in vseh mestnih četrtih ter krajevnih skupnosti. Gotovinski odkup in oglede rabljenih avtomobilov izvajamo na Mestna četrt Brezje, Dogoše in Zrkovci. Kupujemo tudi na lokaciji Maribor Center, Ivana Cankarja ter Koroška vrata. Cenitev pridemo naredit tudi na lokacijo Magdalena, Nova vas, in Pobrežje.Po dogovoru pa pridemo tudi v  Razvanje. Brezplačni odvoz vozil pa nudimo tudi v mestni četrti Studenci, Tabor in Tezno.

Kupujemo rabljena osebna vozila do starosti 15 let po vseh krajevnih skupnostih v Mariboru kot so Bresternica-Gaj, Kamnica in Limbuš. Prodate pa nam lahko tudi kombi ali dostavnik, ki ga imate parkiranega v krajevni skupnosti Pekre, Razvanje in Malečnik-Rupeče.

 

Ali kupujete vozne in nevozne avtomobile tudi izven Maribora?

 

Odkup vozil Maribor je namenjen tudi lastnikom vozil, ki živijo proti Koroški. Avte kupujemo na lokacijah Selnica ob Dravi, Ruše in Bistrica ob Dravi.

Ker imamo našega sodelavca ki prihaja in živi v Mariboru, pa smo dejavni tudi na lokacijah Fram, Rače in Orehova vas. Cenitev in takojšen odkup pa lahko opravimo tudi v vasi Spodnje Hoče. Seveda pa nas lahko obvestite o nameri prodaje avta, če imate službo na lokaciji Marjeta na Dravskem polju, Rogoza in Miklavž na Dravskem polju.  Vuberk in Duplek pa sta nam tudi blizu tako da nas kontaktirajte če želite hitro prodai avto.

Odkupili bi tudi novejši ohranjen avtomobil, ki je nepoškodovan ter redno servisiran ki je lociran Šentilju v Slovenskih goricah, Počehova ali Kungota. Z odkupom pa smo dejavni tudi v Pesnica pri Mariboru.

Uvarjamo pa se tudi z odkupom totalk, močneje poškodovanih vozil ter pokvarjenih avtomobilov, ki so deponirani v Pernici, Lenart in Benediktu. Star avto pa pridemo odkupit tudi v Sveto trojica v Slovenskih goricah.

Prodajte avto takoj. Saj mi odkupujemo vse vrste, znamke ter modele rabljenih vozil registriranih ter neregistriranih. Za lepo ohranjene avte pa ponujamo dobre odkupne cene. Za vrednost vašega avta nas kontaktirajte.

 

 

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

  odkup vozil maribor
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev