Skip to main content

Bmw avto kupim

By 15 maja, 202417 maja, 2024Uncategorized

BMW avto kupim

BMW avto kupim.

 

BMW avto kupim. Nudimo takojšen gotovinski odkup voznih in nevoznih vozil znamke BMW v vseh stanjih. Naše podjetje je z takojšnim odkupom osebnih avtomobilov ter terencev prisotno po celi Sloveniji. Nudimo brezplačni ogled in takojšen odkup rabljenih vozil na domu ali v službi lastnika vozila. Pri odkupu avtomobila nemškega koncerna BMW, je bistvo da lastnik ali uporabnik avta nima nobenih stroškov pri prodaji avtomobila ali terenca. Nudimo vam odkup standardnega bmw modela serije 1, serije 2, serija 3 ter serije 5.

Za prodat imamo novejši avto BMW. Kako hitro mi lahko ocenite in ponudite odkupno ceno mojega vozila?

BMW avto kupim je namenjeno tudi za novejše avtomobile, tako osebne kot terenske različnih modelov. Brezplačno cenitev vašega osebnega ali terenskega vozila dobite pri nas takoj po kraktem opisu vašega avta. Žaželjeno je tudi, da nam pošljete kakšno fotografijo vašega rabljenega avtomobila. Na podlagi kratkega opisa in slik vam v 10 minutah ponudimo našo odkupno ceno. Odkupna cena pa je seveda odvisna od letnka avtomobila, stanje vozila in prevoženih kilometrov. Treba pa se je zavedat, da z starostjo in z nabiranjem prevoženih kilomertrov vrednost in odkupna cena vozila pada.

 

Prodajam terenski avto BMW. Ali bi ga vi odkupili?

 

BMW avto kupim zajema tudi takojšen odkup vseh terenskih vozil od letnika 2001 dalje. Smo podjetje, ki kupuje vse letnike terencev modela X1, X3 in X5. Če ste lastnik starejšega terenskega avta ne skrbite, saj naše podjetje pripravljeno kupiti tudi starejši terenec ne glede na ohranjenost in prevožene kilometre. Lahko tudi odkupimo starejši neregistriran terenec ali pa terenca v okvari. Ponujamo vam pa tudi takojšen odkup terenskega vozila modela X2, X4 ter X6.

Nudimo odkup vseh tipov BMW-jev kot so coupe, cabrio in gran coupe. Za modele active turer in gran turismo, ki imajo veliko dodatne opreme pa smo pripravljeni ponuditi dobro odkupno ceno. Kupujemo avte z veliko dodatne opreme.

Smo pa tudi pripravljeni kupit totalno poškodovan ali karamboliran avtomobil totalka. Ter pokvarjen avto v okvari. Imamo svojo avtovleko, tako da je brezplačen odvoz in takojšen prenos lastništva zagotovljen.

Če želite izvedeti vrednost vašega avtomobila ter našo odkupno ceno vozila nas pokličite na 040 127 873.

 

 

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

  BMW avto kupim
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev