Skip to main content

Registriran avto kupim

By 30 maja, 202431 maja, 2024Uncategorized

Registriran avto kupim

Registriran avto kupim.

 

Registriran avto kupim. Imate potrebo po menjavi oziroma prodaji avtomobila? Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja z odkupom registriranih avtov, dostavnikov ter terencev vseh generacij ne glede na prevožene kilometre. Kupujemo na korekten in transparenten način po sistemi videno kupljeno, brez garancije ter kasnejših reklamacij. Tak sistem odkupa avtomobila je zelo pomemben sploh pri starih avtomobilih, ki imajo veliko napak ter veliko možnost okvar. S prodajo avta našemu podjetju imate garancijo, da po opravljenem odkupu in prepisu ne bo nobenih telefonskih klicev na temo reklamacija po odkupa avtomobila. Mogoče se vam zdi nenormalno da po plačilu in prepisu avtomobila nastanejo težave in problemi. Ampak v praksi naša konkurenca in preprodajalci uporabljajo tudi ta trik da najdejo napako ki ne obstaja. Potem pa na podlagi lažne napake želijo izsiliti še kakšen evro vračila po zaključenem odkupu avta pa čeprav ni osnove, saj vsi ponujamo gotovinski odkup vozil brez reklamacij in brez garancije. Odkup avta izvajamo hitro na pošten način s takojšnim plačilom, prepisom in brezplačnim odvozom.

Imam novejši registriran avto ki ga vsak dan uporabljam. Ali bi vas zanimam odkup mojega avtomobila?

 

Registriran avto kupim pokriva tudi takojšni odkup novejših vozil vseh znamk, ne glede na vrsto pogona. Najraje odkupimo avtomobile in dostavnike, ki imajo vgrajen klasični bencinski ali dieselski motor brez hibridnih dodatkov, ker so taka vozila zelo zanesljiva in nepokvarljiva. Seveda pa odkupujemo tudi hibride. Električne avte pa naše podjetje zaenkrat ne odkupuje, ker je rabljen električni avto ekstremno zgubi na vrednosti in ga je zelo težko prodati. Nudimo odkup novejših generacij avtomobilov vseh znamk in tipov z vsemi nivoji dodatne opreme od prvih in drugih lastnikov. Nudimo tudi odkup in poplačilo kredita ali leasinga pri vozilih ki so kupljena preko financiranja.

Koliko dni pred potekom registracije še odkupite avto?

 

Registriran avto kupim najraje kakšen teden pred registracijo. Avto je lahko odjavljen, zaželjeno pa je da ima še veljavni tehnični pregled. Ker rabljene stare avte tudi izvažamo v bivšo Jugoslavijo( Bosna in Hercegovina, Srbija ter Makedonija) je za nas najbolje, da nas naše potencialne stranke kontaktirajo na odkup vozil kakšen teden pred iztekom tehničnega pregleda. Tako da lahko vozilo izvozimo še na obstoječi tehnični pregled. Če pa je avtomobil izven registracije in z pretečenm tehničnim pregledom, pa je moramo narediti na novo tehnični pregled. Pri novejših vozilih to ni problem pri starejših vzilih pa je velikrat potrebno popravilo preden opravijo tehnični pregled.

 

Ponujamo vam takojšen gotovinski odkup rabljenih registriranih vozil, ki so registrirana v Sloveniji in imajo slovensko prometno. Odkupimo osebna vozila slovenskega porekla, ki so bili kupljeni novi pri pooblaščenih trgovcih. Odkupimo tudi  gospodarska vozila, kombije in terence iz uvoza ki so ze registrirani v Sloveniji.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

  registriran avto kupim
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev