Skip to main content

Info pri odkupu rabljenih vozil

Na tej strani dobite info pri odkupu rabljenih vozil!

Pogosta vprašanja

Kako lahko prodam avto na hitro?

Za hitro prodajo avta je edina možnost da prodate rabljeno vozilo podjetju ki se ukvarja z hitrim gotovinskim odkupom rabljenih avtov po celi Sloveniji.
Nudimo vam takojšen odkup registriranih in neregistriranih vozil za gotovino.Imamo lastno avtovleko tako da odkup neregistriranega, pokvarjenega ali zbitega vozila ne predstavlja nobene ovire saj vsako odkupljeno vozilo tudi brezplačno odpeljemo.
Podjetje Odkup vozil, Gregor Škulj s.p kupuje po sistemi videno-kuljeno brez kasnejših reklamacij s takojšnim plačilom in prenosom lastništva.

Avto se mi je pokvaril.Kdo kupuje rabljene avtomobie v okvari?

Odkup vozil, Gregor Škulj s.p bo poskrbelo za odkup vozila v okvari tako, da boste imeli s tem čim manj dela in stresa. Vozilo v okvari pridemo pogledat k vam na dogovorjeno lokacijo, se dogovorimo za ceno in uredimo formalnosti, seveda pa vozilo le še brezplačno odpeljemo z avtovleko.Naše podjetje odkupuje vozila v okvari vseh starosti.Pokličite nas 040 127 873, pišite nam na podgorsek2006@gmail.com in dogovorite se za ogled še danes.Odkupujemo gotovinsko s takojšnim prepisom in brezplačnim odvozom.

Kako prejmem plačilo za rabljeno vozilo?

Ukvarjamo se z takojšnim gotovinskim odkupom vozil, tako da je plačilo v gotovini pri službenih avtih ki so v lasti podjetij in pri višjih znaskih pa je plačilo takojšne na transakcijski račun lastnika rabljenega voznega ali nevoznega vozila.

Razbil sem avto.Kdo kupuje zaletene poškodovane in udarjene karambolirane avtomobile?

Pravi naslov za takojšno prodajo sesutega nevoznega avta je spletna stran www.avto-zero.si katere je lastnik Odkup vozil, Gregor Škulj s.p.Podjetje se ukvarja izključno z gotovinskim odkupom rabljeneh zbitih in uničenih vozil po celi Sloveniji, tako da jih pokličite 040 127 873 in se dogovorite za takojšen odkup poškodovanega ali karamboliranega vozila za gotovino.Odvažamo brezplačno, uredimo prepis?

Kam z izrabljenim, iztrošenim avtom?

Za iztrošena in izrabljena vozila poskrbimo v celoti, Vozilo za reciklažo, razgradnjo pridemo zastonj iskat in takoj opravimo prenos lastništva v nekaterih primerih(novejši uničeni avti) pa ga tudi odkupimo za gotovino.

Naredil sem totalko.Kakšen je postopek prodaje totalke?

Vozilo ki ste ga poškodovali do te mere da je totalka, ima veliko delov, ki so še uporabni. Ker vemo, da vsak od vas ni strokovnjak ali mehanik, da bi znal sam oceniti in prodati naprej rabljene dele iz karamboliranih vozil ali vozil v okvari, se bomo z vašo totalko ukvarjali mi.Kupujemo močno poškodovana vozila ki niso primerna več za popravilo ali registracijo v celoti za nadomestne dela s takojšnim prenosom lastništva.Stroške odvoza totalke ali vozila v okvari krijemo mi.

Kako poteka gotovinski odkup vozila?

 1. Ko nas pokličete ali pošljete sporočilo, se po telefonu dogovorimo za brezplačni ogled rabljenega avtomobila.
 2. Rabljeno vozilo pregledamo na dogovorjeni lokaciji in ga strokovno ocenimo.
 3. Dogovorimo se za ceno in takoj v gotovini plačamo vozilo.
 4. Uredimo vse formalnosti pri prenosu lastništva.
 5. Na naše stroške uredimo tudi odvoz vozila z avtovleko.

Kaj potrebujem pri prepisu vozila?

 1. Prepis vozila se opravi na vsakem teničnem pregledu, pooblaščenih pisarnah za registracijo ter odjavo vozil iz prometa in na vsaki upravni enoti.
  Potrebujete osebni dokument, tablice ter prometno dovoljenje(lastnik avta ali pooblaščenec ki mora imeti overovljeno pooblastilo)
  Naše podjetje Odkup vozil, Gregor Škulj s.p pa vam izroči kupoprodajno pogodbo ki jo skupaj izpolnimo in predložimo z ostalimo dokumenti pooblaščeni osebi, da vozilo odjavi iz prometa.Ob odjavi vozila iz prometa vam pooblačnen organ tablice uniči ali deponira ki jih lahko novi lastnik pri ponovni registraciji tudi uporabi. Po odjavi vozila bo na vaš TRR nakazan neizkoriščen sorazmerni del cestnine.

Kako prekinem zavarovanje na vozilu ki sem ga prodal?

 1. Prekinitev zavarovanja lahko izvedete v poslovalnicah vaše zavarovalnice ali na tehničnih pregledih. Vaše vozilo mora biti odjavljeno, s seboj imejte potrdilo o odjavi vozila(kopijo odjavljene prometne)zavarovalno polico in osebni dokument.Samo tako vam lahko upoštevajo pridobljen bonus pri novem zavarovanju ter obračunajo neizkoriščen del zavarovanja za vas stari prodan avto.

Kdo krije stroške odvoza rabljenega avta, če ga prodam firmi Odkup vozil, Gregor Škulj s.p?

 1. Za vsa odkupljena vozila odvoz krijemo mi, tako da vam pri prodaji nevoznega, neregistriranega ali totalno poškodovanaga vozila ni potrebe iskati drage avtovleke za prevoz vašega pokvarjenega ali karamboliranega vozila.

Kako in komu prodati rabljen vozen ali nevozen avto?

Je vprašanje ki se postavi prav vsakemu lastniku starega ali novejšega vozila pri menjavi ali odprodaji vozila.
Opcije sta dve.Ena opcija je da lastnik vozila sam proda avto v lastni režiji preko avtooglasa, ki pa je zamudna, naporna in v praksi dolgotrajna.
Druga opcija pa da se poslužite HITREGA ODKUPA AVTOMOBILA ZA GOTOVINO, ki vam ga ponuja podjetje za odkup avtomobilov z imenom Odkup vozil, Gregor Škulj s.p.
Prednosti prodaje vozila podjetju ki je registrirano za gotovinski odkup rabljenih vozil:
-odkupujemo rabljene avte, kombije, terence, enoprostorce, dostavnike, limuzine, karavane, vozila pick-up v vseh stanjih za gotovino.
-odkupimo tudi totalke, vozila v okvari, poškodovana, karambolirana ter pokvarjene avtomobile.
-vozila ni potrebno prati, čistiti ali popravljati, saj kupujemo vse tipe vozil vseh letnikov v vseh stanjih.
-ogled vozila na vašem domu.
-brezplačno odpeljemo nevozna vozila z avtovleko.
-kupimo vse tipe, modele vozil ne glede na starost in prevožene kilometre.
-kupujemo zaletana vozila za avtoodpad.
-zastonj odvoz vozil na deponijo za razgradnjo ali reciklažo.
-nudimo gotovinski odkup rabljenih avtov po celi Sloveniji.
-uredimo prenos lastništva.
-realizacija takoj ali najkasneje v 24 urah po prejetem klicu ali mailu.

Info pri odkupu rabljenih vozil

 • imate rabljeno vozilo ki je poškodovano, karambolirano, celo ali v okvari staro do 11 let, rabljenega vozila ne rabite več ali pa plačujete ležarnino za vaš poškodovan avto, pa ne veste kaj bi z njim.
 • poklicite ali pošljite mail z vašimi kontaktnimi podatki ,da se dogovorimo za takojšen ogled ter odkup vozila.
 • imam vozilo ki je močno poškodovano oz, totalka.
 • odkupujemo tudi močno poškodovana vozila.totalke.vozila ki so primerna samo za rezervne dele.Pokličite ali pošljite mail pa se vam bomo javili v najkrajšem možnem času,ter se dogovorili za odkup, ter ogled vozila na dogovorjeni lokaciji
 • sem lasnik-ca vozila v okvari, pa bi ga prodal ker popravilo predrago oz ni smoterno.
 • odkupujemo tudi vozila v okvari oz.okvarjena vozila .Pokličite ali pa pošlite mail da kontaktiramo, odzvali se bomo v najkrajšem možnem času,ter se dogovorili za odkup,odvoz ter prenos lastništva
 • imam rabljen avto ki bi ga rada prodal-la
 • samo kontaktirajte nas preko tel .ali pa maila .Vaš avto bomo ocenili,odkupili ter uredili prenos lastništva Če je avto neregistriran bomo avto tudi odpeljali z avtovleko
 • imam rabljen avto katerega sem uporabnik, lastnik pa je leasing. Kakšen je postopek prodaje
 • kontaktirajte nas da se dogovorimo za ogled, ter ceno vozila. Skupaj z uporabnokom(leasingojemalcem) preverimo dolg do leasing hiše. Če dogovorjena cena vašega rabljenega vozila (celega,poškodovanega ali v okvari)zadostuje za poplačilom leasinga oz. je višja kot je skupen dolg do leasing hiše, poplačamo leasing- razliko denarja pa izročimo vam.
  Če pa je dogovorjena odkupna cena rabljenega vozila nižja od skupnega dolga leasing hiši,mora uporabnik vozila(leasingojemalec)dodati razliko med dogovorjeno ceno in skupnim dolgom do leasing hiše.Leasing hiša izda izjavo, da so vse obveznosti leasingojemalca-uporabnika do leasing hiše poplačane .Na podlagi izjave se lahko uredi prenos lastništva na novega lastnika
 • kakšen je postopek prenosa lastništva
 • Lastnik vozila mora imeti registrske tablica,prometno ter osebni dokument.Če je leasing potrebuje uporabnik še izjavo od leasinga da so vse obveznosti uporabnika poplačane do lesing hiše.Prenos lastništva se uredi na tehničnih pregledih ali upravni enoti.Strošek odjave ter uverovitev podpisa-identifikacija nosi prodalalec(16e) oz.lastnik vozila, novi lastnik pa nosi stroške prijave oz.lokacije vozila.
 • podjetje ali fizična oseba je lastnik dostavnega vozila oz. kombija Radi bi ga prodali
 • odkupujemo tudi dostavna vozila oz.kombije cela ,poškodovana ali v okvari od l 2003 dalje .Dostavno vozilo ogledamo,se dogovorimo za ceno vozila,plačamo ter uredimo prenos lastništva
 • imam avto za prodati, pa me zanima način plačila
 • plačilo je takojšne gotovinsko ,lahko pa tudi preko ttr-ja skratka če imate rabljeno osebno ali dostavno vozilo poškodovano-karambolirano ali v okvari nas pokličite ali pošljite mail z vašimi podatki.V kratkem času tudi ob vikendih vas kontaktiramo ter se dogovorimo za odkup vozila

Info pri odkupu rabljenih vozil - 040 127 873

Pokličite nas!

Znamke vozil

Alfa Romeo

Alfa Romeo, 147, 156, 159, 166, Brera, CrossWagon, Giulietta, GT, Mito .

Aixam

Aixam, Austin, Avtobianchi, Benteley, Bugatti, Cadillac, Cobra, Daewoo, Daihatsu, GMC, Infiniti, Iveco, Isuzu, Lada Niva, Lexus, Maserati Grandtorismo, Saab, Lamborghini, London Taxi, Lotos, Maybach, MG, Microcar, Piaggio, Pontiac, Proton, Puch, Shuanghuan,

Audi

A 1, A2, A3 , A4, A5, A6, A7, A8, Allroad, Coupe, Cabriolet, Q1, Q 3, Q 5, Q 7, R 8, RS 2, RS3, RS4, RS 5, RS 6, S2, S3, S4, S5, S6, S8, SQ5, TT, V8.

BMW

BMW M1, M3, M5, M6, serija 1, serija 3, serija 4, serija 5, serija 6, serija 7, serija 8, X 1, X3, X5, X6, Z1, Z3, Z4, Z8.

Aston Martin

Aston Martin DB9,

Chevrolet

Aveo, Captiva, Corvette, Cruze, Evanda, Kalos, Lacetti, Orlando, Spark, Tacuma, Trax.

Chrysler

Crossfire, PT, Cruiser, Sebring, Viper, Voyager, Grand Voyager.

Citroen

Aston Martin DB9,

Dacia

Dokker, Lodgy, Logan, Sandero, Duster.

Dodge

Caliber, Nitro, RAM, Viper .

Ferrari

360, 430.

Fiat

500, 500 L, Albea, Brava, Croma, Doblo, Freemont, Grande Punto, Idea, Multipla, Panda, Punto, Qubo, Scudo, Sedici, Stilo, Ulysse.

Ford

B-Max, C-Max, Explorer, Fiesta, Focus, Galaxy, GT, Ka, Kuga, Mondeo, Mustang, Ranger, S-Max, StreetKa, Tourneo.

Honda

Accord, Civic, CR-V, CR-Z, FR-V, HR-V, I nsight, I ntegra, Jazz, Legend, Logo, S 2000, Stream.

Hummer

H-1, H-2, H-3.

Hyundai

Accent, Atos, Coupe, Elantra, Galloper, Getz, H-1, i 10, i20, i30, i 40, ix 20, ix 35, ix55, Matrix, Santa Fe, Sonata, Terracan, Trajet, Tucson, Veloster.

Jaguar

E-Type, F-Type, S-Type, X-Type .

Jepp

Cherokee, Commander, Compass, Grand Cherokee, Wrangler.

Kia

Carens, Carnival, CeeD, Cerato, Magentis, Optima, Picanto, Pro CeeD, Retona, Rio, Sorento, Soul, Sportage, Venga.

Lancia

Delta, Lybra, Musa, Phedra, Thesis, Y, Ypsilon

Land Rover

Defender, Discovery, Freelander, Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Evoque

Mazda

BT-50, CX-5, CX-7, CX-9, Mazda 2, Mazda 3, Mazda 5, Mazda 6, MPV, RX-8, Tribute, Mazda 626, Mazda 323

Mercedes

Mercedes-Benz, A razred, B razred, C razred, CL razred, CLK razred, CLS razred, E razred, G razred, GL razred, GLK razred, ML razred, R razred, S razred, SL razred, SLK razred, V razred, Vaneo, Viano, Vito, mb 100, mb 190, MB 200, MB 124.

Mini

One, Cabrio, Countryman, Coupe, Paceman, Clubman, Roadster, Cooper.

Mitsubishi

ASX, Carisma, Colt, Grandis, L 200, L 300, Lancer, Outlander, Pajero, Sigma .

Nissan

350 Z, 370 Z, Almera, Almera Tino, GT-R, Juke, Micra, Murano, Navara, Note, Pathfinder, Patrol, Pick up, Primera, Qashqai, Terrano, Tiida, X-Trail, Sunny.

Opel

Adam, Agila, Antara, Astra, Combo, Corsa, Frontera, GT, Insignia, Meriva, Mokka, Signum, Speedster, Tigra, Vectra, Zafira .

Peugeot

107, 1007, 206, 207, 2008, 208, 3008, 301, 307, 308, 4007, 4008, 406, 407, 5008, 508, 607, 807, Bipper, Expert, iOn, Partner, RCZ.

Porsche

911, Boxter, Cayenne, Cayman, Carrera, GT, Panamera.

Renault

Avantime, Captur, Clio, Espace, Grand Espace, Fluence, Kangoo, Koleos, Laguna, Latitude, Megane, Modus, Grand Modus, Scenic, Grand Scenic, Sport Spider, Thalia, Twingo, Vel Satis.

Rover

25, 45, 75, Streetwise.

VW Volkswagen

Amarok, Beetle, Bora, Caddy , Caravelle, CC, Eos, Fox, Golf, Golf Plus, CrossGolf, Jetta, Lupo, Multivan, Passat, Passat CC, Phaeton, Polo, CrossPolo, Scirocco, Sharan, Tiguan, Touareg, Touran, CrossTouran, Up.

Volvo

C 30, C 70, S 40, S 60, S 70, S 80, S 90, V 40, V 50, V 60, V 70, V 90, XC 60, XC 70, XC 90.

Toyota

Auris, Avensis, Avensis Verso, Aygo, Carina, Corolla, Corolla Verso, GT 86, Hi-Lux , IQ, Land Cruiser, Prius, RAV 4, Urban Cruiser, Verso, Verso S, Yaris, Yaris Verso , Hilux, Hiace, Liteace, Prado.

Suzuki

Ignis, Jimny, Kizashi, Swift, SX4, SX 4 S-Cross, Vitara, Grand Vitara.

Subaru

BRZ, Forester, Impreza, Legacy, Outback, Tribeca, XV.

SsangYong

Actyon, Kyron, Rexton.

Smart

Cabrio, Coupe, Crossblade, Forfour, Fortwo, Roadster.

Škoda

Citigo, Fabia, Octavia, Rapid, Roomster, Superb, Yeti.

Seat

Alhambra, Altea, Cordoba, Exeo, Ibiza, Inca, Leon, Toledo.

Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
Da, želim brezplačno cenitev
Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
Da, želim brezplačno cenitev