Skip to main content

Avte kupujemo

By 28 junija, 20214 julija, 2021Uncategorized

Avte kupujemo

Avte kupujemo za gotovino. Hitri odkup vozil je namenjen lastnikom vozil, ki se jim mudi s prodajo avta. Nudimo odkup osebnih, terenskih ter dostavnih vozil po celi Sloveniji za gotovino. Ukvarjamo se z odkupom avtomobilov v vseh stanjih, voznih delujočih ter nevoznih potrebnih popravil.

Ponujamo vam odkup novejših ter starejših vozil ne glede na vrednost avta. Odkupimo pa tudi totalke, vozila za razgradnjo in avtomobile v okvari. Odkupujemo tudi poškodovana, karambolirana vozila in močno poškodovane avte za nadomestne dele. Skratka nudimo kompletni odkup vozila, tako da je za nas primerno vsako vozilo ne glede na stanje in prevožene kilometre. Avte kupujemo tudi starejše, ki imajo znake obrabe zaradi obrabe in starosti.

Ali morate hitro prodati avto? Avte kupujemo za gotovino.

 

Če je vaš odgovor da in da morate nujno prodati avto, smo mi pravo podjetje za hitri odkup vozil. Saj mi avte kupujemo v vseh stanjih.  Naše podjetje je edino na slovenskem trgu, ki odkupuje prav vsa vozila. Tako da odkupimo avte ki so primerni za reciklažo, avtoodpad ter razgradnjo. Seveda pa ponujamo tudi odkup normalno voznih delujočih vozil, ki so v vsakodnevni uporabi. Smo specialisti na svojem področju. Še danes nas obvestite kakšen avto prodajate in vam bomo takoj priskočili na pomoč in ponudilo dobro odkupno cena za vaš rabljen avto. Odkupimo tudi vozila poškodovana od toče in vozila ki potrebujejo servis, generalno popravilo ali menjavo motorja.

Smo lastniki novejšega vozila. Ali odkupite tudi novejše avte?

 

Avte kupujemo tudi za novejše, mlajše avte od prvih ter drugih lastnikov. Pri novejših vozilih starih do 5 let pričakujemo da so vozila redno servisirana s potrjeno servisno knjigo. Da so osebni avti ali terenci nepoškodovani in nekarambolirani. Zaželjeno je da so slovenskega porekla, seveda pa tudi odkupujemo avte iz uvoza. Pri mlajših generacijah vozil pa je zaželjeno da imajo vozila čim manj prevoženih kilometrov in da so nepoškodovana.

Ali odkupite tudi terence?

 

Avte kupujemo tudi terenska vozila ki imajo 4 kolesni pogon ter terence ki imajo samo pogon na 2 kolesa. Terenski avtomobil je lahko novejši in višjega cenovnega razreda. Odkupimo pa tudi starejše terence, ki jih je že načel zob časa in potrebujejo kleparske in ličarske popravke. Lastniki in uporabniki terenskih avtomobilov pa nas lahko kontaktrirajo, če imajo za prodat terenca v okvari ali z napako. Če imete vozilo SUV diesel ali bencin nam pišite in oddajte ponudbo na spodaj priloženi spletni obrazec.

Prodajate avto? Mi jih odkupujemo za gotovino.

 

Za naše stranke smo dosegljivi non-stop. Avte kupujemo tudi osebne avte od limuzin, karavanov, terencev in vozil pick up. Smo tudi osredotočeni na odkup kombijev, dostavnikov ter lahkih motornih vozil. Odkup vozil in brezplačni ogled nudimo tudi na vašem domu in ob vikendih ter praznikih. Tako da smo sigurno najboljša izbira če morate hitro prodati avto. Za vsa vozila ki jih kupimo uredimo prenos lastništva in poskrbimo za njihov brezplačni odvoz z avtovleko.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

  avte kupujemo
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev