Skip to main content

Prodaj stari avto

By 9 julija, 2021Uncategorized

Prodaj stari avto

Prodaj stari avto za gotovino.

 

Prodaj stari avto.Nudimo hitri odkup vozil. Pri zamenjavi in nabavi novega drugega avta, se vedno lastnik sooči s prodajo rabljenega starega avta. Seveda pa se takoj lastnik avta na prometni sooči z vprašanjem, kam prodati rabljen star avto? Kadar vas doleti taka situacija, da ste kupili že novo vozilo in potrebujete hitro prodajo starega avta. Se takoj obrnite na odkup starih vozil ki vam ga ponuja podjetje Odkup vozil, Gregor Škulj s.p.

Kaj moram  narediti da hitro prodam star avto?

 

Prodaj star avto takoj brez kasnejših reklamacij s takojšnim prepisom. Vaša naloga je da nas obvestite preko telefona ali maila kakšen avto prodajate in koliko je vaš avto star. Prosili bi vas tudi za kratek opis vašega starejšega vozila. Za nas je pomembno, da nam lastniki ali uporabniki vozil dajo točne informacije o stanju in starosti avta. Zaželjeno je tudi da nas obvestite koliko prevoženih kilometrov ima vozilo in kakšno okvirno odkupno ceno pričakujete. Če je možno nam tudi pošljite kakšno fotografijo od avta ki se prodaja. Takoj vas bomo poklicali in hitro ponudili našo odkupno ceno za vaš avtomobil in vam rešili problem okoli prodaje starega avta.

Ali se vam mudi s prodajo starega vozila?

 

Če je odgovor DA, nas takoj pokličite in se naročite za takojšen brezplačen ogled vozila. Prišli bomo takoj na zastonj ogled vašega rabljenega vozila in vam ponudili dobro odkupno ceno. Če je ponujena cena za vas sprejemljiva, vam takoj plačamo denar na roko ali TRR. Avto takoj prepišemo na novega lastnika oziroma na naše podjetje. In s tem korakom je prodaja starega avta zaključena. Vse skupaj od ogleda, prodaje vozila in prepisa vozila ne traja več kot 35 minut.

Ali kupujete samo stare osebne avtomobile?

 

Prodaj star avto. Kupujemo tako osebne, terenske ali dostavne avte. Nudimo odkup vseh tudi novejših osebnih, terenskih ter dostavnih vozil. Za naše podjetje je pomembno da avto ni pod blokado in da se lahko za avto takoj opravi prenos lastništva.

Radi bi prodali službeno vozilo. Ali kupuete tudi starejše službene avte in kombije?

 

Prodaj stari avto velja tudi za rabljena službena vozila, kombije ter dostavnike. Smo podjetju ki odkupi tako registrirane kot neregistrirane službene osebne ter dostavne avte. Smo pa tudi prisotni pri odkupu pick up vozil v vseh stanjih lahko z okvaro ali poškodbo. Če ste vodja službenega voznega parka ali pooblačen za prodajo službenega avta , nam pišite, pokličite ali izpolnite spletni obrazec za odkup  avta. Pustite nam še vaš kontakt, kjer ste dosegljivi in takoj vas pokličemo in vam pripravimo dobro odkupno ceno. Če je odkupna cena zadovoljiva takoj odkupimo služben avto.

Za vsako odkupljeno vozilo opravimo prenos lastništva. Srečno prodajo.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

    prodaj stari avto
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev