Skip to main content

Terenski avto kupim

By 17 julija, 2021Uncategorized

Terenski avto kupim

Terenski avto kupim 4WD ali 2WD.

 

Terenski avto kupim. Odkup vozil, Gregor Škulj s.p vam nudi odkup vseh novejših ali starejših terenski vozil za gotovino. Ponujamo vam odkup novejših dobro ohranjenih terenskih avtomobilov vseh znamk s štirikolesnim ali dvokolesnim pogonom. Nudimo odkup terencev z bencinskim, dieselskim ter hibridnim pogonom. Seveda pa odkupimo tudi starejše terenske avte,  ki potrebujejo manjša ali večja mehanična popravila. Prav tako takoj odkupimo terenski avtomobil, ki potrebuje ličarsko ali kleparsko popravilo. Nudimo odkup terenskih avtov v vseh stanjih registriranih in neregistriranih.

Prodajam novejši terenec? Ali odkupite tudi novejše terence?

 

Terenski avto kupim novejši, ohranjen s servisno knjigo nepoškodovan in nekaramboliran. Naše podjetje je specializirano tudi za odkup mlajših terenskih avtov do starosti 7 let. Odkupili bi terenski avto, ki je slovenskega porekla z znano zgodovino in rednimi servisi na pooblaščenih servisih. Seveda pa nam lahko ponudite v odkup tudi SUV vozila iz uvoza. Odkupimo vse znamke in vrste terenskih vozil ne glede na nivo dodatne opreme. Odkupimo tudi terenske avte, ki imajo ročni  ali avtomatski menjalnik. Smo podjetje ki kupuje tudi dražje in manjše terence, ki so primerni za gozdarje ali lovce.

Ali se ukvarjate tudi z odkupom starejših terenskih avtov?

 

Terenski avto kupim je primeren tudi za odkup starejših terenskih vozil ne glede na stanje, starost iz izrabljenost. Pri nas lahko prodate vse terence ne glede na znamko in ohranjenost. Pripravljeni smo odkupiti tudi avte, ki imajo zelo veliko prevoženih kilometrov. Smo pa tudi prisotni pri odkupu slabo in slabše ohranjenih terenskih avtov z napakami ter hibami. Odkupujemo terence z dvo ali štiri pogonom starih do 20 let. Prodate nam lahko tudi terensko vozilo, ki mu je potekel tehnični pregled ali registracija. In avte ki ne naredijo tehničnega pregleda in so primerna samo za razgradnjo, reciklažo ali avtoodpad.

Ali odkupite tudi terenska vozila v okvari?

 

Terenski avto kupim tudi v okvari. Ali se vam je pokvaril terenski avtomobil in bi ga radi hitri prodali? Našim strankam in lastnikom terenskih vozil v okvari ponujamo odkup terenca v okvari. Kupujemo terenske avte ki imajo okvaro motorja, ročnega menjalnika, okvaro turbine ali injektorjev. V odprodajo nam lahko ponudite tudi terence, ki imajo okvaro na elektroniki, avtomatskem menjalniku ali okvaro diesel črpalke.

S terenskim vozilo sem imel prometno nesrečo? Ali kupujete tudi totalke?

 

Če ste poškodovali, razbili vaše terensko vozilo nas obvestite in nam ga ponudite v odkup. Terenski avto kupim tudi totalka poškodovan ali karamboliran. Odkupimo tudi totalke im močno poškodovana vozila. Prodate pa nam lako tudi še vozen terenski avto, ki je poškodovan in karamboliran. Kupujemo tudi prevrnjene avte na streho ali bok. Skratka odkupili bomo terenski avtomobil v celoti ne glede na jakost poškodbe za popravilo ali nadomestne dele.

Ponudite nam v odkup vaše terensko vozilo. Kupujemo terence vseh starosti v vseh stanjih za gotovino. Kupimo tudi avte poškodovane od toče. Uredimo prepis in brezplačni odvoz.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

    terenski avto kupim
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev