Skip to main content

Enoprostorca kupim

By 4 avgusta, 2021Uncategorized

Enoprostorca kupim

Enoprostorca kupim. Enoprostorca kupimo ne glede na starost in ohranjenost. Ali prodajate enoprostorno vozilo? Naše podjetje je najprimernejše, da hitro prodate rabljen enoprostorni avto s 5 ali 7 sedeži. Nudimo odkup vrhunsko ohranjenih vozil in avtomobilov vseh starosti. Enoprostorca bi kupili tudi službenega v srednjem ali slabem stanju.

Katere znamke enoprostorcev odkupujete?

 

Enoprostorca kupim ne glede na znamko, tako bencinske kot vozila diesel. Prodate nam lahko prav vse znamke enoprostorcev, saj kupujemo prav vse znamke, tipe in modele vozil. Odkupili bi tudi manjši enoprostorni avto registriran ali neregistriran. Odkup hibridnih vozil.

Ali bi odkupili tudi enoprostorca v srednjem stanju?

 

Enoprostorca kupim tudi v srednjem in slabem stanju. Smo podjetje, ki kupuje enoprostorce v zelo slabem stanju lahko brez veljavnega tehničnega pregleda. Enoprostorne avte ki so pred registracijo in potrebni popravil. Odkupili bi tudi uničen enoprostorec starejšega letnika. Prodajte star iztrošen avto in si kupite novejši avto.

Enoprostorno vozilo se mi je pokvarilo. Ali kupujete tudi enoprostorce v okvari?

 

Enoprostorca odkupim tudi v okvari. Lastnikom enoprostornih vozil, ki jim je odpovedal motor, menjalnik ali turbina nudimo takojšni odkup pokvarjenega vozila. Odkupimo tudi enoprostorce, ki imajo okvaro elektronike ter motorne elektronike. Prodate pa nam lahko tudi avto ki ima okvarjen katalizator, dpf ali fap filter. Kupimo tudi enoprostorni avto ki mu je totalno odpovedal, zaribal motor. Če pa vam nagaja avtomatski menjalnik in je popravilo avtomatskega menjalnika predrago? Pa nam ponudite avto v odkup, saj iščemo tudi taka avte z odpovedjo menjalnika ali injektorjev. Odkup enoprostorcev ki jim je odpovedala diesel črpalka.

Razbil sem enoprostorni avtomobil? Ali kupujete zaletene avte?

 

Enoprostorca kupim tudi razbitega, nevoznega takega ki potrebuje popravila. Ali ste naredili iz enoprostorca totalko? Če je odgovor da nam lahko ponudite v odkup tudi avto totalko ali ekonomsko totalko. Naše podjetje kupuje zaletene avte za popravilo in nadaljno prodajo. Se pa priporočamo da nas obvestite če prodajate močno poškodovano ali karambolirano vozilo. Saj odkupimo tudi totalno poškodovane enoprostorce v celoti za nadomestne dele.

Odkup enoprostornih vozil ponujamo tudi za novejše, mlajše avtomobile. Avte ki niso bilo poškodovani in so redno servisirani. Iščemo pa tudi vrhunsko ohranjene enoprostorce za znane kupce.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

    enoprostorec kupim
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev