Skip to main content

Karavana kupim

By 4 septembra, 2021Uncategorized

Karavana kupim

Karavana kupim za gotovino.

 

Karavana kupim. Prodajate osebni avto karavan, ker potrebujete gotovino?  Osebni avto vrste karavan, lahko hitro prodate preko interneta firmi Odkup vozil, Gregor Škulj s.p. Naše podjetje je eno redkih podjetij, ki nudi odkup prav vseh avtomobilov karavan izvedbe. Tako da nam lahko ponudite v odkup prav vsakega karavana, ne glede na starost ter ohranjenost. Odkupimo novejše ali starejše karavane ne glede na znamko in stanje.

Imam karavana za prodat. Kakšen je postopek odkupa vozila?

 

Karavana kupim v vsakem stanju. Postopek prodaje je sledeč. Kontaktirate naše podjetje preko telefona, maila ali spletnega obrazca. Napišite koliko starega karavana prodajate in željeno ceno ter pripišite še vašo telefonsko stevilko ter fotografije vozila. Po prejetem klicu ali mailu vam takoj pripravimo dobro odkupno ceno. Če se z odkupno ceno strinjate, takoj pridemo na ogled vašega vozila. Dogovorimo se za način plačila in opravimo prenos lastništva. Kupujemo tudi novejše, mlajše karavane od podjetij in posameznikov.

Ali kupujete tudi karavane v okvari?

 

Karavana kupim tudi pokvarjenega ali v okvari. Ali se vam je pokvaril vaš družinski avto karavan? Ne skrbite, pri nas ga lahko prodate tudi pokvarjenega voznega ali nevoznega. Prodate nam lahko vozilo ki ima napako na motorju, turbini ali motorni elektroniki. Seveda pa kupujemo tudi vozila karavan ki imajo pokvarjen ročni ali avtomatski menjalnik. Odkup vozil ki potrebujejo servis ali večja popravila.

Moj karavan je totalka poškodovan. Ali kupujete tudi poškodovane in karambolirane avte?

 

Karavana kupim tudi totalka karamboliranega ali poškodovanega za gotovino. Tako da če ste razbili avto ne skrbite, saj kupujemo tudi močno poškodovane totalke v celoti za nadomestne dele. Ukvarjamo se pa tudi z odkupom malo zaletenih, razbitih voznih avtomobilov.

Imam starejšega karavana.Ali odkupite tudi taka osebna vozila?

 

Karavana kupim tudi starejšega ne glede na znamko vozila. Nudimo odkup dobro, srednje ter slabo ohranjenih karavan avtov vseh znamk. Kupujemo diesel vozila karavan in karavane ki imajo bencinske motorje. Za nas ni nobena ovira če je avtomobil neregistriran in brez veljavnega tehničnega pregleda. Prav tako pa vam nudimo odkup delujočih, registriranih osebnih avtomobilov vrste karavan.

Prodajte nam vašega karavana, saj kupujemo avte v vseh stanjih vozne, nevozne ter pokvarjene. Kupujemo individualno ter ažurno. Tako da je vaša naloga samo, da nas obvestite kakšnega karavana prodajate. Za vse ostalo bomo poskrbeli mi.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

    karavana kupim
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev