Skip to main content

Avtodom kupim

By 2 novembra, 2021Uncategorized

Avtodom kupim

Avtodom kupim. Ogled in plačilo takoj.

 

Avtodom kupim. Prodajate starejši rabljen avtodom, ker kupujete novega? Ali vam avtodom stoji doma, ker opuščate potovanja z avtodomom? Naše podjetje ponuja odkup rabljenih starejših ali novejših avtodomov za gotovino. Kupujemo prav vse vozne avtodome ki so bili narejeni novi v podjetjih kjer proizvajajo avtodome. Seveda pa nudimo odkup tudi za počitniška vozila ki so bila naknadno predelana iz kombijev ali furgonov v avtodome.

Prodajamo ohranjen avtodom. Ali bi kupili tako vozilo?

 

Avtodom kupim. Kupili bi tudi novejši avtodom, ki je vrhunsko ohranjen redno vzdrževan ter nepoškodovan z znano zgodovino. Ponudite nam lahko v odkup avtodom ne glede na znamko ter vrsto nadgradnje. Saj kupujemo prav vse znamke avtodomov ne glede na nivo dodatne opreme. Prodajam avtodom ki je bil v osnovi kombi furgon, pa smo ga dali predelat v avtodom. Ali kupite tudi taka vozila, ki v osnovi niso bila zgrajena kot avtodom? Kupujemo tudi take avte, ki so bili predelani v avtodom naknadno in so homologirani. Pogoj za odkup predelanega avta je, da je pridobljena homologacija in vpisana predelava iz kombija ali dostavnika v avtodom.

Imam pokvarjen avtodom? Ali kupujete tudi vozila v okvari?

 

Avtodom kupim. Avtodome kupimo tudi pokvarjene in v okvari. Ponudite nam lahko avtomobil v odkup, ki potrebuje servis, ličarsko ali kleparsko popravilo. Ali pa avto ki potrebuje temeljito čiščenje in poliranje. Pokličite nas in nam ponudite počitniški avto v odkup, ki potrebuje popravilo ali generalni servis. Ponudili vam bomo dobro odkupno ceno. Če je odkupna cena za vas sprejemljiva, lahko prodajo oz. nakup sprovedemo takoj. Gotovinsko plačilo in prenos lastništva takoj.

Razbil sem družinski avtodom? Ali se ukvarjate tudi z odkupom takih razbitih vozil?

 

Avtodom kupim. Če ste imeli smolo in ste poškodovali ali karambolirali avtodom, vam nudimo tudi odkup zaletenih avtov za prosti čas. Kupujemo pa tudi totalke ter ekonomske totalke. Odkupujemo tako vozna kot nevozna vozila. Za gotovino kupimo novejši ali starejši avtodom ne glede na prevožene kilometre ter ohranjenost.

Če prodajate avtodom nas prosim obvestite. Ponudili vam bomo kotektno odkupno ceno glede na stanje, starost ter ohranjenost vašega avtodoma. Realizacija takoj.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

    avtodom kupim
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev