Skip to main content

Gospodarsko vozilo kupim

By 2 decembra, 202114 decembra, 2021Uncategorized

Gospodarsko vozilo kupim

Gospodarsko vozilo kupim. Odkup takoj.

 

Gospodarsko vozilo kupim. V našem podjetju smo kupili novo gospodarsko vozilo, pa bi radi hitro prodali naše rabljeno gospodarsko vozilo. Najraje bi ga prodali preko interneta. Zato nas zanima, kdo kupuje rabljene gospodarske avte od podjetij preko spleta? Od podjetij oz. gospodarskih družb, firm odkupuje rabljene starejše ali novejše avte preko spleta firma Odkup vozil, Gregor Škulj s.p. Nudijo odkup vseh gospodarskih vozil registriranih ter neregistriranih v voznem stanju. Nudijo tudi brezplačni ogled vozila na lokaciji podjetja ter dobro takojšne gotovinsko plačilo in takojšen prenos lastništva za odkupljena vozila.

Katere gospodarska vozila odkupujete?

 

Gospodarsko vozilo kupim ne glede na starost ohranjenost in vrsto nadgradnje. Ponudite nam lahko v odkup vse vrste ter znamke kombijev, zaprtih furgonov in vozil pick-up. Odkupimo pa tudi kamionete, kombije za prevoz oseb in vozila ki imajo šašijo z nadgradnjo ali šasijo s kabino. Nudimo odkup rabljenih avtovlek, dostavnikov s kasonom ter lahkih dostavnikov z ponjavo. Odkupimo tudi dostavni avto ki ima za nadgradnjo hladilnik.

Ali bi kupili dostavnik s cerado ali kasonom?

 

Gospodarsko vozilo kupim tudi če ima za nadgradnjo kason ali cerado. Smo specializirani za odkup lahkega dostavnega vozila z različnimi nadgradnjami. Ponudite nam lahko v odkup prav vsa gospodarska vozila v vseh stanjih, tudi z okvaro ali poškodbo. Kupujemo ceradarje, kasonarje in kiperje v registriranem stanje ali odjavljene iz prometa brez veljavnega zavarovanja in registracije. Ukvarjamo pa se z odkupom srednje ter slabo ohranjenih avtomobilov od podjetij.

Prodajamo lahek gospodarski avto v okvari. Ali kupite tudi pokvarjene kombije ter dostavnike?

 

Gospodarsko vozilo kupim obsega tudi odkup pokvarjenih kombijev ter lahkih gospodarskih dostavnikov v okvari. Ponudite nam vaš rabljen nevozen dostavnik, ki ga je doletela okvara v odkup. Saj smo podjetje ki kupuje prav vse lahke gospodarske dostavne avtomobile vseh sarosti in ohranjenosti. Prodate pa nam lahko tudi poškodovan ali karamboliran avto od podjetja ali posameznika.

Če ste v vašem podjetju naredili totalko iz službenega vozila, vam prav tako ponujamo odkup totalk ter ekonomskuh totalk. Javite nam v kakšnem stanju je vaše delujoče ali nedelujoče vozilo. Mi vam pa bom takoj pripravili ponudbo za odkup kombija ali lahkega gospodarskega vozil.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

  gospodarsko vozilo kupim
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev