Skip to main content

Kombinirano vozilo kupim

By 6 januarja, 2022Uncategorized

Kombinirano vozilo kupim

Kombinirano vozilo kupim.

 

Kombinirano vozilo kupim. Podjetja ali samostojni podjetniki. Nudimo vam odkup vašega rabljenega kombiniranega dostvavnika, ki ste ga uporabljali za prevoz večjega tovora ali skupine ljudi. Dostavne avtomobile kupujemo od podjetij ki imajo kombinirane dostavnike za razvoz, dostavo ali izposojo. Tako da vam poujamo odkup prav vsakega gospodarskega vozila s sedeži ali furgon.

Kakšne velikosti dostavnih avtomobilov odkupite?

 

Kombinirano vozilo kupim, velja za vse dostavne kombije vseh starosti in ohranjenosti ne glede na velikost avtomobila. Kupuje se osnovne modele vozil nizkih in kratkih ki so nepovišani in nepodaljšani z oznalko L1, H1. Je pa res da je za nas bolj zanimivo za odkupit dostavni avtomobil ki je enkrat povišan in enkrat podaljšan z oznako L1 in H1. Odkupili bi pa seveda tudi kombi ki je največje dimenzije dvakrat povišan in dvakrat podaljšan z oznako H3, L3.

Prodajamo službeno gospodarsko vozilo. Ali odkupite tudi taka vozila?

 

Kombinirano vozilo kupim. Kupujemo vse službene osebne in dostavne avtomobile različnih znamk in nadgradenj. Prodajte nam vaš dostavnik, sak kupujemo tako starejše kot novejše avte različnih velikosti ter namembnosti.

Ali kupite tudi več dostavnikov v paketu?

 

Kominirano vozilo kupim tudi kadar imate v podjetju za prodat več vozil hkrati v paketu. Obestite nas o nameri prodaje vec dostavnikov in kombijev v paketu, saj smo pripravljeni odkupiti kompletni vaš stari vozni park v celoti. Prodate pa nam seveda lahko posamezno vozilo ki je lahko vozno ali nevozno registrirano ali neregistrirano.

Katere znamke kombiniranih vozil odkupujete?

 

Odkupujemo vse znamke dostavnih gospodarskih vozil. Največji interes pa imamo za nakup avtov Mercedes ter Citroen. Kupujemo dostavnike Renault in Fiat. Seveda pa bi kupili tudi znamke Peugeot in Volkswagen. Še po sebej pa smo kupci za dostavna vozila Renault.

Dobre odkupne cene. Plačilo preko ttr-ja. Prepis in odvoz zagotovljen.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

    kombinirano vozilo kupim
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev