Skip to main content

Pomoč pri prodaji vozila

By 22 januarja, 202224 januarja, 2022Uncategorized

Pomoč pri prodaji vozila

Pomoč pri prodaji vozila.

 

Pomoč pri prodaji vozila. Ali prodajate vozilo sami v lastni režiji in ste malo zaskrbljeni, kako se lotiti prodaje in kako poteka prodaja rabljenega avtomobila? Podjetje Odkup vozil, Gregor Škulj s.p nudi hitri odkup vozil na terenu s takojšnim plačilom ter prenosom lastništva. Seveda pa tudi če vašega vozila ne odkupimo, vam lahko pomagamo z našimi nasveti in izkušnjami, ki smo jih pridobili z leti dela na terenu. Nasveti kako pravilno prodati avto so v našem podjetju brezplačni.

Ali prodajate avto in potrebujete zastonj nasvet strokovnjaka?

 

Pomoč pri prodaji vozila vam brez plačila nudijo naši strokovnjaki, ki odkupujejo vozila na terenu. Pred individualno prodajo ki jo imate namen prodajo izvajate sami, bi bilo priporočljivo da nas pokličete ali kontaktirate. Saj je pri vsaki prodaji rabljenega avtomobila starejšega ali novejšega je veliko malih detajlov, ki pa pomembno vplivajo na sam potek in uspešnost prodaje avta.

Potrebujete informacije kako pravilno poteka prodaja avtomobila?

 

Pomoč pri prodaji vozila nudimo brez plačila, kako pravilno poteka prodaja avtomobila. Postopek je sledeč. Vozilo pripravite za prodajo tako da ga očistite zunaj in znotraj, ter ga operete sami ali v avtopralnici. Drugi korak da da sestavite oglas in naredite fotografije od vozila ki se prodaja. Seveda je potrebno imeti tudi prodajno ceno, ki pa mora biti realna glede na starost vozila, splošno stanje ter prevožene kilometre. Ko je oglas avtiven na avto.net ali FB se klici, ogledi in prodaja začne. Opozoriti pa vam moramo da boste imeli klice ob neprimernih urah da vas bojo potencialni kupci stalno spraševali o zadnji ceni in zahtevali da avto pripeljete pokazat na dogovorjeno lokacijo. To pa zna biti moteče in nelagodno zato dabro premislite o lastni prodaji. Zgoraj naštetim težavam in nelagodju pa se lahko izognete in pokličite na odkup vozil ki ga nudi naše podjetje.

Prodajo vašega vozila prepustite nam. Samo en klic in vozilo imate prodano takoj.

 

Pomoč pri prodaji vozila nudimo tudi na vašem domu. Lahko pa se odločite da vašega vozila ne prodajate sami in se odločite da koristite naše usluge. Naša dejavnost je da se ukvarjamo z odkupom rabljenih vozil v vseh stanjih, izključno od lastnikov ali uporabnikov. Tako da samo kontaktirajte nas in sporočite kakšno vozilo prodajate in željeno prodajno ceno. Takoj vas pokličemo in ponudimo našo odkupno ceno, ki je odvisna od trenutne situacije na tgu rabljenih vozil. Z prodajo vozila našemu podjetju se izognete vseh vrašanj in možnih zapletov ki se pojavijo kadar razmišljate, da sami prodajate avtomobil. Da o navideznih kupcih oziroma preprodajalcih sploh ne govorimo, ki se samo informirajo in zbijajo prodajno ceno, ki je navedena na avtooglasu in ne kupijo vozila.

Prodaja vozila se lahko močno zaplete, sploh kadar vas preprodajalci pregovorijo ali dobijo na levi nogi da avto prepoceni prodate brez takojšnega prepisa. Zahtevajo pa od vas da jim uverovite pooblastilo, da lahko sami v vašem imenu uredijo prepis. Nekateri kupci celo izsiljujejo.

Tukaj pa je bila storjena napaka. Ko dobite plačilo za vozilo je potrebno takoj urediti prenos lastništva na novega lastnika. Če se to ne naredi je zelo velika možnos da sledijo težave, zapleti in davek na nepravilno odjavljen in prepisan avto v dobi 10 let.

Prodajte avto nam in se izognite vseh nevšečnosti in problemov. Mi ponudimo dobro takojšno odkupno ceno in takojšen prepis na naše podjetje.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

    pomoč pri prodaji vozila
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev