Skip to main content

Reši se avta

By 4 julija, 202213 julija, 2022Uncategorized

Reši se avta

Reši se avta.

 

Reši se avta. S tem problemom se sooči vsak lastnik vozila, kadar menja avtomobil ali pa ko se avto tako postara da je primeren samo za razgradnjo. Pri vsakem nakupu novega vozila se pojavi vprašanje. Kam z rabljenim avtom ki ga ne potrebujemo več? Ali ga damo staro za novo amak je problem ker pooblašen trgovec vzame v račun naše vozilo za izjemno nizko ceno. Tako da se nismo odločili za to varianto. Doma se pogovarjamo ali ga sami prodajamo preko avtooglasa ampak se nam mudi. Ta varianta absolutno odpade. Potem smo pa zasledili na inernetu hitri odkup vozil za gotovino, ki ga ponuja podjetje Odkup vozil Gregor Škulj s.p. Takoj smo jih poklicali in so takoj prišli k nam domov odkupit avto. Uredili so prepis in popolnoma brezplačno so odpeljali avto.

Doma imamo odpadni avto. Kako bi ga lahko oddali brez stroškov?

 

Oddaja avta našemu podjetju je popolnoma enostavna in totalno brezplačna. Saj našem podjetju vedno poiščemo rešitev in vam priskočimo na pomoč in avto brezplačno prevzamemo, prepišemo in popolnoma brez plačila odpeljemo. Smo pa pripravljeni tudi plačati stroške prepisa vozila za odpisan avto. Pogoj je da nam avto podarite in s tem pridobite zastonj odvoz ter plačilo stroškov, ki nastanejo pri prenosu lastništva.

Kupili smo nov avto in želimo prodati podjetju naš 7 let star avto? Kaj naj storimo?

 

Reši se avta pomeni v bistvu odkup vozil za gotovino takoj preko interneta. Kadar kupujete nov ali rabljen avto ne skrbite, kdo bo kupil vaš star rabljen avto. Mi smo spletni trgovci z rabljenimi vozili, ki smo specializirani za gotovinski odkup vozil preko spleta. Tako da samo z enim klicem, sporočilom ali obiskom naše vodilne spetne strani pa je vaš takoj avto prodan. Denar plačamo na na vaš račun preko banke ali pa pri nižjih zneskih na roko.

Avto bi oddali brez plačila. Potrebujemo samo takojšni prepis in brezplačni odvoz.

 

Reši se avta in pridobi brezplačen odvoz po dogovoru pa tudi plačamo stroške prenosa lastništva za vaš avto. Vse kar morate storiti je da nam v čim krajšem času sporočite kdaj in kje je potrebno avto odstraniti. Potrebujemo še kratek opis vozila in ali je avto še vozen ter če se lahko opravi prenos lastništva. Postopek brezplačnega prevzema vozila sprožimo takoj. Realiziramo takoj ali v najkrajšem možnem času najkasneje v roku 24 ur.

Za vozna vozila mlajša od 15 let pa nudimo tudi odkup vozil za gotovino.

 

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

  reši se avta
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev