Skip to main content

Renault avto kupim

By 19 februarja, 202421 februarja, 2024Uncategorized

Renault avto kupim

Renault avto kupim.

 

Renault avto kupim. Ste lastnik ali uporabnik francoskega vozila znamke Renault modela Clio, Grande Scenic ali Megane in ga želite hitro prodati za gotovino? Smo pravo podjetje, ki se ukvarja z hitrim internetnim odkupom vseh osebnih avtomobilov ter terencev Renault modela Capur, Kadjar in Koleos. Odkupuje se prav vsa vozila Renault od osebnih, dostavnih ter trenskih. Avti si lahko v vseh stanjih od odličnega stanja do srednjega in tudi zelo slabega stanja. Nudimo tudi odkup modela Kangoo in Grande Espace. Nudimo odkup novejših vozil Renault redno servisiranih, nepoškodovanih in nekaramboliranih. Za ohranjena novejša vozila ponujamo dobre odkupne cene.

Prodajam osebni avto Renault. Kako hitro v vašem podjetju lahko pridete na ogled in odkup avta na dogovorjeno lokacijo?

Renault avto kupim. Odkup vozil, Gregor Škulj s.p je podjetje, ki ponuja takojšen brezplačni ogled vozila v vaši službi ali na vašem domu. Smo zelo hitri in fleksibilni glede lokacije ogleda avta, tako da se popolnoma prilagodimo lastniku avtomobila. Odkupimo tudi neregistrirana vozila in avtomobile ki ne opravijo tehničnega pregleda. Nudimo ogled in odkup vozila vse dni v letu, tudi ob vikendih in praznikih. Pokličite nas lahko od 6 do 23 ure vsak da v letu.

Odkupujemo tudi avtomobile, ki so starejše generacije in so potrebni manjših popravil ali rednega servisa kot so Twingo, Laguna in Modus.

 Ali kupujete tudi dostavnike in kombije?

Ukvarjamo se tudi z odkupom novejših lahkih gospodarskih in dostavnih vozil. Kupujemo novejša gospodarska vozila modela Kangoo furgon,  Master in Trafic. Prodate nam pa lahko tudi starejši kombi ali dostavnik, ki se mu vidijo znaki obrabe in starosti. Ker dostavna vozila tudi izvažamo, vam lahko ponudimo odkup gospodarskega avtomobila tudi v slabem stanju in z veliko prevoženih kilometrov. Odkupimo vse tipe lahkih gospodarskih dostavnih vozil vrste Furgon, Kamionet, kombi, Šasija z nadgradnjo ali šasija s kabino.

Gotovinski odkup vseh avtomobilov, terencev in dostavnikov ne glede na stanje, starost, kilometre in ohranjenost firme Reno.

Odkupili bi tudi nevozen pokvarjen ali poškodovan avto. Odkupujemo pa tudi totalke, karambolirana vozila in vozila v okvari.

Vi samo pokličite odkup vozil Renault na telefonsko številko 040 127 873. Za vse ostalo pa poskrbimo mi (zaston ogled in cenitev avta, takojšne gotovinsko plačilo, takojšen prepis avtomobila, brezplačen odvoz vozila).

 

 

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

  renault avto kupim
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev